20
Sâm, Apr

Eveniment

    UPDATE

     ,,Șoferul unui autoturism care mergea dinspre Brașov înspre Făgăraș, la un moment dat, între localitățile Vlădeni și Perșani nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul mașinii, a intrat pe constrasens și s-a ciocnit cu un TIR. Șoferul mașinii de transport a încercat să evite impactul cu autoturismul, dar în urma manevrei efectuate s-a răsturnat pe șosea’, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, agent șef adjunct Gabriela Dinu. Polițiștii anchetează acum, condițiile exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

     Accident de circulație, în urmă cu puțin timp, pe DN 1 între localitățile Codlea și Vlădeni. Potrivit ISU Brașov în accident au fost implicate un autoturism și un TIR! 4 persoane sunt rănite, iar o victimă este încarcerată! La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

UPDATE: Galerie FOTO

                                                                                                                                                  sursa: ISU Brasov

UPDATE: 18:20

     Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja în accident au fost rănite 4 persoane, iar printre victime se numără și 2 copii de 7 respectiv 11 ani. 

UPDATE: 18:25

     Starea de sănătate a unui dintre copii este foarte gravă, a declarat, în urmă cu puţin timp, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov. 

COMUNICAT INFO TRAFIC

JUDEŢUL BRAŞOV: TRAFICUL AUTO PE DN1 ESTE BLOCAT

Data: 18 Martie 2017

      Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia rutieră pe DN1 Codlea – Perşani, este la această oră (17.50), oprită la kilometrul 202+400 de metri.

       Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: