18
Joi, Apr

sursă foto: hotnews.ro

Eveniment

Românii profită de zilele libere și mulți au plecat deja să se distreze în această mini-vacanță.

Traficul a fost infernal pe Valea Prahovei! Cei prinși în trafic au avut de așteptat ore bune în coloană. Și autoritățile sunt în alertă maximă în această perioadă. Echipajele de la poliția rutieră au fost, deja, trimise pe drumurile principale din țară, pentru a preveni accidentele. 

Pentru a se bucura însă de zilele libere, turiștii care vin la munte sunt nevoiți să îndure mai întâi aglomerația de pe DN1, Valea Prahovei.

Polițiștii vor acționa în permanență în stațiunile turistice pentru fluidizarea circulației. Este recomandată răbdarea și atenția în trafic.

Stațiunile de pe Valea Prahovei au un grad de ocupare de până la 80% în această scurtă vacanță, iar Poiana Brașov este rezervată integral. Asta în condițiile în care prețul pentru patru nopți de cazare pornește de la o mie de lei și poate ajunge chiar la cinci mii de lei.

Anul acesta minivacanța vine și cu schimbări. Pomana porcului a fost scoasă din meniul mai multor pensiuni! Și alte preparate din carne de porc riscă să dispară din ofertele de sărbători.

Cum carnea s-a scumpit foarte mult, proprietarii de pensiuni spun că au fost obligați să renunțe la preparat pentru a ieftini pachetele turistice. 

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: