19
Vin, Apr

sursa foto: news.ro

Eveniment

UPDATE

     Negocierile dintre sindicaliști și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-au încheiat fără rezultate mulțumitoare pentru protestatari. Agenții ar urma să primească, potrivit calculelor resposabililor din domeniu, majorări salariale cuprinse între 100 și 300 de lei. În aceste condiții,

a explicat, pentru BrașovTV.com, vicepreședintele S.N.A.P., Adrian Diugu, agenții vor protesta și săptămâna viitoare.   

UPDATE

     O delegație a protestatarilor, condusă de vicepreședintele S.N.A.P., Adrian Diugu, va discuta despre revendicările agenților, la ora 12.30, cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

     Agenţi de poliţie din toată țara, printre care se numără și 200 de polițiști de la Inspectoratul Județean din Brașov, protestează, la această oră, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a explicat, pentru BrașovTV.com, vicepreședintele S.N.A.P., Adrian Diugu. Oamenii cer majorarea salarilor, eliminarea diferenţelor mari de retribuții dintre agenţi şi ofiţeri, plata sporurilor la nivelul salariului minim brut de 1.450 de lei, şi nu la cel din 2009, precum şi modificarea unor prevederi privind programul de lucru şi repausul săptămânal al poliţiştilor. Liderii Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie susţin că prin această acţiune vor să atragă atenţia Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Finanţelor Publice că poliţiştii nu sunt plătiţi corespunzător şi că o parte dintre prevederile legale privind salarizarea sunt încălcate. La protest sunt așteptați să participe, în total, aproximativ 2.000 de poliţişti, din Bucureşti şi din mai multe judeţe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: