26
Dum, Mai

Eveniment

Pe 12 martie se sarbatoreste Ziua Garzii Nationale de Mediu, Cu aceasta ocazie, astăzi, Serviciul Comisariatului Judetean al Gărzii de Mediu Brasov a organizat o actiune de educare ecologica, dezbateri și discutii la Scoala Gimnazială din comuna Vama Buzaului.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul  concursului national “Let’s be ECO!”, lansat de Garda Nationala de Mediu in parteneriat cu Let’s do it, Romania!

Pe parcursul intalnirii cu elevii scolii din comuna Vama Buzaului s-au facut prezentari ale activitatii comisarilor,  situatii concrete  de poluare si interventie din partea acestora, precum si constientizarea copiilor asupra necesitatii si importantei prezervarii mediului inconjurator.

In cadrul interactiunii cu copiii, s-au expus lucrarile practice realizate din materiale reciclabile, lucrari cu care scoala participa la concursul “Let’s be ECO!”.

Micuții au participat la un atelier de  creatie din cadrul scolii, s-au purtat discutii pe probleme de mediu cu elevii al caror interes crescut pentru protectia mediului explica implicarea si participarea activa in proiectul Garzii de Mediu. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: