18
Joi, Apr

Eveniment

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI, vineri, 14 octombrie 2022 la sediul Universitatii Spiru Haret din Brasov, Str. Turnului, Nr.7.

Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2022, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor.

Bursa locurilor de muncă petru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare, pe termen mediu și lung.

Reprezentanții Agenţiei au contactat peste 600 de agenţi economici din judeţul Braşov, 26 dintre aceştia confirmând participarea la bursă unde vor oferi peste 994 locuri de muncă, astfel: 78 locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare și 916 locuri pentru persoane cu studii medii.

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diverse specializări), laborant chimist, arhitect, asistent medical generalist, marinar, timonier fluvial, sef mecanic fluvial,capitan, manager departament dezvoltare produse, etc., iar pentru studii medii: agent comercial, agent vanzari, ambalator manual, brutar, bucatar, capitan, casier, coafor, confectioner montator tamplarie pvc, controlor calitate, curier, electrician, electrician de intretinere si reparatii, electromecanic, frizer, gestionar depozit, lacatus mecanic, lucrator bucatarie, lucrator comercial, manichiurist, manipulant marfuri, marinar, muncitor necalificat la asamblarea produselor, operator CNC, operator siloz, ospatar, personal curatenie, registrator medical, reprezentant comercial, sef mecanic fluvial, sef sala restaurant, sofer, spalator vase, stivuitorist, sudor, tehnician mentenanta, vopsitor, etc.

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul că participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocupării forței de muncă.

Informații suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel.0268/416.879, int. 113 iar formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 11.10.2022 ora 16:00.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: