29
Vin, Mar

sursa foto: g4media.ro

Eveniment

Starea de sănătate a fostului președinte al Federației de Box Rudel Obreja s-a înrăutățit, iar acesta a cerut permisiunea de a pleca din țară pentru a se trata de cancer.

Obreja, condamnat în dosarul "Gala Bute", a fost eliberat eliberat temporar din închisoare, în urmă cu 3 luni, însă tratamentul urmat în România n-ar fi dat rezultatele așteptate.

Judecătorul a rămas, momentan, în pronunțare, potrivit Mediafax.

Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România și sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar, actele medicale. Având în vedere că toată această perioadă situația se înrăutățește e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, potrivit realitatea.net.

Rudel Obreja a fost condamnat la 5 ani cu executare în dosarul Gala Bute, iar la sfârșitul lunii iulie a fost eliberat din închisoare pentru trei luni, pentru a se trata de cancer.

Fostul mare campion și, apoi, președinte al Federației Române de Box a primit cinci ani de detenție, fiind condamnat pentru evaziune fiscală, în dosarul „Gala Bute”, organizată în 2011. În același dosar a fost condamnată la 6 ani de închisoare și Elena Udrea, la vremea respectivă ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, ceea care ar fi fost și inițiatoarea controversatului proiect.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: