19
Vin, Apr

sursa foto: Teatrul Arlechino

Eveniment

În perioada imediat următoare, la Teatrul Arlechino, puteți viziona următoarele spectacole:

- „Albă ca zăpada și cei șapte pitici” – sâmbătă, 08 octombrie, de la ora 10.30 și 12.00

„Povestea este probabil cea mai cunoscută din lume. Și ca orice poveste are doza ei de răutate și cruzime. Cum ar putea altfel copiii noștri să distingă și să aleagă între bine și rău, între frumos și urât. Oglinda fermecată surprinde esența spectacolului: „Răutatea urâțește. E otrava ce nu vindecă.” Dar, în aceeași măsură, povestea are doza ei de înțelepciune și de frumos. Binele învinge întotdeauna răul.”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

- „Ridichea uriașă” – duminică, 09 octombrie, de la ora 10.30 și 12.00

„Povestea noastră începe cu un nor călător care zăbovește deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici este numeroasă, dar haioasă. Vă prezentăm membrii acesteia, după cum urmează: mai întâi stimabilul domn Fitzwiliam Vasilovici este un șoricel pufos și morocănos, urmat de domnișoara Josefina Vasilovici, o pisică jucăușă, apoi vi-l prezentăm pe bătrânul Ludwig Vasilovici, un dulău bolnăvicios. Toți o respectă și o iubesc pe bunica Agripina Vasilovici care are o privire de vulture și îl îndrăgește nemărginit pe Nistor Vasilovici- bătrânul ei soț care a văzut multe la viața lui, dar niciodată o legumă atât de mare și de veselă ca și Ridi Vasilovici, cel mai nou membru al familiei. De ce a crescut atât de mare? Ce au făcut Vasilovicii cu ea? Au reușit să o scoată din pământ? Nu vă spunem …dacă sunteți curioși, veniți să vedeți cu ochii voștri!”

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 2+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

- „Amalia respiră adânc” – joi, 13 octombrie, de la ora 19.00

„Amalia Respiră Adânc”, one woman show, este o lecție pe viu despre istoria modernă a României, povestită de Amalia la 6 ani, la 16 ani, la femeia de 35 de ani îmbătrânită prematur, la 55 de ani si la 75 de ani. Textul vorbește, cu umor, despre privațiunile, visele neîmplinite și viața din perioada comunistă și proaspăt dobândita democrație.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 15+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

- „Pinocchio” – sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 10.30 și 12.00

„Este povestea unei păpuși din lemn care prinde viață și a călătoriei sale plină de peripeții în încercarea de a deveni un „băiețel adevărat”. În ciuda sfaturilor frumoasei zâne și a dragostei tatălui său, Gepetto, curiozitatea îl împinge pe Pinocchio într-un șir de aventuri care îl abat de la scopul lui și îl îndepărtează de cei dragi.”

Spectacolul se adresează persoanelor cu vârsta de 3+. Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul eventbook.ro, sau de la casieria teatrului, miercuri, joi și vineri între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe site-ul teatrului (teatrularlechino.ro) sau pe pagina de facebook (Teatrul Arlechino Brasov).


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: