29
Vin, Mar

sursa foto: Prefectura Brașov

Eveniment

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, și subprefectul Lucian Pătrașcu au fost prezenți astăzi la festivitatea de deschidere a noului an universitar la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”, la invitația comandantului (rector) comandor conf. univ. dr. Marius Șerbeszki. 

A fost prezenți, de asemenea, d-na Simona Cojocaru, secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale, șef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, gen. lt. dr. Viorel Pană, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, Constantin Todorică Șerban, vicepreședinte al acestui for, comandanți de mari unități și unități din garnizoana Brașov.

Academia Forțelor Aeriene «Henri Coandă» este o unitate de învățământ superior militar de elită și îi rog pe studenți să nu uite nici un moment acest lucru. Există aici condiții foarte bune de instruire, iar profesorii formează nu doar excelenți profesioniști, ci imprimă studenților și setul de valori și principii definitorii pentru adevăratele caractere. Doresc studenților să își păstreze mereu bucuria, entuziasmul, setea de cunoaștere și dorința de perfecționare. Ținerii reprezintă viitorul și sunt cea mai de preț resursă a României! Urez tuturor sănătate, succes și cer senin!”, a transmis prefectul Mihai Cătălin Văsii la finalul festivității. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: