30
Mie, Nov

sursa foto: doc.ro

Eveniment

Ordin de protecție provizoriu emis de către polițiștii brașoveni.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”.

În fapt, la data de 01 octombrie 2022, în jurul orei 22.10, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o tânără, în vârstă de 27 ani, din localitatea Hălchiu, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 29 ani, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o pe aceasta cu acte de violență.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: