20
Sâm, Apr

sursa foto: ziare.com

Eveniment

     Bebelușul a fost răpit după ce mama lui a refuzat să plece în străinătate cu tatăl copilului, un băiat de 17 ani, și cu părinții acestuia. ,,Dintre cei 3 inculpați, unul este minor și este tatăl unui copil de două luni. Bunicii paterni și tatăl au venit din județul Teleorman la mama copilului,

o fată de 14 ani, și i-au propus să plece în străinătate. Aceasta a refuzat’’ , a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, prim procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei Brașov.

Apoi, pentru copila care a născut, în urmă cu două luni, un copil, a început coșmarul. ,,Bunicii paterni, ajutați de tatăl copilului de două luni, un băiat de 17 ani, au luat bebelușul și au plecat spre locuința din Teleorman, fără acordul mamei’’, a precizat Carmina Reit.

         Au fost sesizați polițișii, băiatul de 17 ani și părinții lui au fost reținuți pentru lipsire de libertate și s-a cerut arestarea. Solicitarea a fost respinsă. Ancheta în acest caz continuă, cu respectarea prezumției de nevinovăție în cazul tuturor inculpaților, până când judecătorii vor emite sentințe definitive. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: