20
Sâm, Apr

Eveniment

         Primăria vrea să repare toate parcurile din oraș. Pentru asta are nevoie de aproximativ 7 milioane de lei. Autoritățile vor să încheie un contract cu o firmă specializată care va trebui să întrețină și să reparare a 250 de locuri de joacă și de agrement. Durata colaborării ar fi de 4 ani.

         Primăria Braşov caută o firmă care să se ocupe de reparaţia, amenajarea şi întreţinerea locurilor de joacă şi de agrement din municipiul Braşov. Documentaţia a fost făcută de reprezentanții municipalității și momentan află la Serviciul Achiziţii, pentru verificare, după care va fi trimisă către SEAP. Potrivit autorităților locale se va încheia un acord cadru pe o perioadă de patru ani.

         Pentru cei patru ani, valoarea estimată a contractului este de 7,4 milioane de lei. Firma care va obţine contractul va trebui să realizeze reparaţiile curente şi să întreţină locurile de joacă şi zonele de agrement din oraş. Potrivit proiectului bugetului local pe anul 2017, pentru reparaţii, întreţinere locuri de joacă şi mobilier urban este prevăzută suma de 2.6 milioane de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: