24
Mie, Apr

Eveniment

Acțiuni ale polițiștilor brașoveni.

1. Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 04 august 2022, în jurul orei 01.20, o persoană de sex masculin ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui imobil situat pe raza Stațiunii Bran, județul Brașov, iar dintr-o anexă a acestuia ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii au identificat, la scurt timp, persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 45 ani, din Stațiunea Bran, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

2. Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras un număr de trei biciclete unui alt bărbat, pe care l-ar fi amenințat cu acte de violență.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr, în vârstă de 24 ani, din localitatea Comăna, județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: