26
Vin, Apr

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

ÎPF Teodosie câștigă procesul cu poliția. „Amenda pentru izolarea la domiciliu este abuzivă”, anunță avocatul Adrian Cuculis.

ÎPS Teodosie, amendat de către poliția din Constanța că nu a respectat măsură abuzivă a izolării la domiciliu, câștigă procesul cu poliția română și anulează amendă de 1000 de lei.

Avocatul Adrian cuculis spune că, se și constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleză cazinoului din Constanța a fost săvârșită în mod legal. ”Procesul l-am pornit în ianuarie iar 8 luni de zile am reușit să dovedim că IPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și “izolat” în mod abuziv”, a declarat avocatul Adrian Cuculis. 

Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de polițiști cu amendă în cuantum de 3.000 de lei pentru nerespectarea carantinei. 

ÎPS Teodosie a oficiat, pe 24 ianuarie 2022, Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Constanța. 

Acesta ar fi ieșit din izolarea impusă de DSP Constanța pentru că a fost contact direct cu o persoană bolnavă de Covid și a ținut o slujbă în catedrala Arhiepiscopiei Constanța.

În jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanța, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei” , se arată în comunicatul poliției.

Ulterior, acesta a fost surprins pe strada Arhiepiscopiei, din municipiul Constanța, și a fost amendat din nou.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei", a mai informat Poliția, potrivit realitatea.net.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: