29
Vin, Mar

Eveniment

Domnule Coliban, ”Brașovul e frumos, dar pute”! Chiar nu vă e rușine de brașoveni? Ce ați spus în campania electorală și ce ați făcut în doi ani de mandat?

"De câteva zile bune, în multe din cartierele din Brașov miroase îngrozitor, mai rău decât de la o groapă de gunoi. Cel puțin în zona Gării sau Tractorul, este dezastru! Din păcate, promisiunile electorale din campanie ale primarului USR au fost uitate. În 2019 și 2020, primarul ZERO al Municipiului Brașov protesta în fața primăriei împreună cu alți colegi din USR tocmai din cauza mirosului urât. Au venit cu mască de gaze, au făcut un adevărat circ, dar acum înțelegem clar că totul a fost pentru imagine. Unde sunt acei indivizi acum? Nu mai simt mirosul? Printre protestatari se număra și actualul deputat și fost consilier local Victor Ilie (USR). ”Scăpăm Brașovul de mirosurile urâte!” sau ”Brașovul e frumos, dar pute!”, aceste mesaje erau postate pe rețelele de socializare.

Pute în continuare domnule primar, pute a gunoi, dar și a indiferență administrativă!

Pute, domnule primar, la fel cum mirosea și când protestați în fața Primăriei Brașov! Diferența este că atunci erați senator, iar acum primar.Acum chiar puteți face ceva pentru locuitorii orașului. Aveți doi ani de mandat și nu ați reușit să scăpați orașul de miros și poluare. V-ați cățărat pe funcții printr-o campanie agresivă pe teme de mediu. Pe mirosul urât din oraș ați câștigat primăria. Cum ați intrat însă la ”butoane”, cum ați uitat, la fel cum ați făcut cu multe din promisiunile aruncate în campania electorală.

Ați mințit brașovenii la fel cum ați spus și că sunteți absolvent de AC, când de fapt erați exmatriculat. O țineți din minciună în minciună, vă bateți joc de brașoveni, de cei care v-au ales și au crezut în promisiuni. Chiar nu vă este rușine, domnule primar?

Sper ca brașovenii să procedeze acum la fel cum proceda actualul primar pe vremea când era senator. Atunci era foarte preocupat de mediu, între timp, și-a pierdut elanul de ecologist.

Îi aștept pe toți cei care protestau în trecut, mai ales pe cei din societatea civilă, cei care strigau săptămânal prin fața primăriei sau prefecturii, să solicite primarului să ia măsuri. Aceștia ar putea să le scrie celor implicați, primarului, deputatului Ilie, dar și consilierilor USR care erau la acea vreme foarte vocali. Totodată, le cer și public celor din USR să explice brașovenilor ce a făcut primarul în cei doi ani de miroase și acum a gunoi. Dacă cumva cei din USR au uitat ce au promis, le putem pune la dispoziție cartoanele și live-urile făcute în fața Primăriei Brașov. Totuși, este destul să dea o căutare pe pagina de facebook a primarului și găsesc toate promisiunile din campania electorală. Domnule primar, treceți la muncă! Lăsați populismul de pe facebook! Nu ați venit până acum în fața consilierilor cu vreun proiect pe această temă", a concluzionat subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: