20
Sâm, Apr

Eveniment

Un tribunal din Italia a cerut experților să analizeze conținutul vaccinurilor anti-COVID produse de Moderna și de Pfizer-BioNTech.

Decizia a fost luată după ce un bărbat care lucrează în sistemul de învățământ a refuzat să se vaccineze. 

Tribunalul din Pesaro a fost sesizat de un bărbat în vârstă de 50 de ani care refuză să se imunizeze cu vaccinul anti-Covid. Avocata bărbatului a anunțat că analizele vor fi efectuate în luna septembrie.

El vrea să știe ce proteine se află în aceste vaccinuri și dacă există substanțe periculoase pentru sănătate.

Tratamentul pe bază de ARN mesager permite celulelor să reproducă proteinele prezente în virus pentru a antrena sistemul imunitar să le recunoască și să le neutralizeze. 

Reclamantul, care a contractat deja boala, este un bărbat de 50 de ani care lucrează în sistemul de învăţământ şi a cărui activitate este supusa obligaţiei de vaccinare în Italia. În urma refuzului de a se vaccina, el se află sub sancţiuni administrative, potrivit avocatei sale.

Pe lângă faptul că cere să se stabilească dacă vaccinarea persoanelor vindecate de COVID satisface buna administrare a medicamentului, el vrea să ştie ce proteine sunt prezente în aceste vaccinuri şi dacă acestea din urmă conţin „excipienţi de uz non-uman sau periculoşi pentru sănătate”, potrivit plângerii consultate de AFP.

Tratamentul pe bază de ARN mesager permite celulelor să reproducă proteinele prezente în virus pentru a antrena sistemul imunitar să le recunoască şi să le neutralizeze.

 

 

sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: