29
Vin, Mar

Eveniment

Noi membri cu o vastă experiență administrativă în Organizația Județeană a PSD Brașov.

Plus valoare la PSD Brașov prin cooptarea de noi membri!

În cadrul Consiliului Politic Executiv al Organizației Județene Brașov a Partidului Social Democrat, care a avut loc în această după-amiază, președintele Marius Dunca a anunțat venirea în partid a noi membri. Este vorba despre Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș și Mihai Costel, fost viceprimar al municipiului Brașov.

La PSD am găsit cu adevărat sprijin. Prin susținerea acordată de domnul președinte Marcel Ciolacu și de domnul Marius Dunca, Strategia de dezvoltare durabilă a Microregiunii Țara Făgărașului țintește o alocare de peste 600 de milioane de euro. Vreau să fac politică în folosul cetățenilor și vreau să construiesc. Consider că alături de echipa PSD Brașov pot duce la îndeplinire cât mai multe proiecte în folosul locuitorilor din municipiul Făgăraș, dar și din județului Brașov”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.

De ce alt partid? De ce PSD? M-am pus întotdeauna în slujba comunităţii, cu pasiune şi dedicare. Am demonstrat că sunt un om politic implicat şi capabil, am arătat ce pot şi ce vreau să fac pentru Braşov şi braşoveni, atât din postura de viceprimar sau consilier local, cât şi cea de simplu cetăţean. Am pornit multe proiecte în perioada când am lucrat în administraţie şi nu vreau să mă opresc aici.

Până acum, am avut experienţa partidelor mai mari sau mici, însă pentru a demonstra ce pot face în slujba comunităţii, am nevoie de o susţinere bună şi de stabilitate. Am ales PSD pentru că este un partid mare, care, indiferent de locul unde s-a aflat – opoziţie sau putere, a fost un partid cu un grad bun de încredere, fiind mereu aproape de necesitățile oamenilor și care a promovat măsuri pentru populație de fiecare data când s-a aflat la guvernare.

Acum, la Braşov, consider că PSD are o echipă stabilă, cu mulţi tineri – şi aici îi pot nominaliza pe liderul partidului Marius Dunca, Roxana Mînzatu, Lucian Pătraşcu și lista poate continua. Împreună putem schimba multe idei preconcepute şi paradigme!” a declarat Mihai Costel, fost viceprimar al municipiului Brașov.

În această după-amiază a avut loc Consiliul Politic Executiv al Organizației Județene Brașov a Partidului Social Democrat. Nu mai este foarte mult până la alegerile din 2024.  Este nevoie de muncă în echipă, de oameni ambițioși deoarece doar împreună putem construi ceva durabil.

Mă bucur că ni s-au alăturat și membri noi, adevărați profesioniști, cu o vastă experiență administrativă: domnul Gheorghe Sucaciu-primarul municipiului Făgăraș și Mihai Costel-fost viceprimar al municipiului Brașov.

Bun venit în echipa PSD Brașov! Doar împreună putem realiza proiecte ambițioase pentru cetățenii județului Brașov și pentru România!” a concluzionat Marius Dunca, președintele PSD Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: