18
Joi, Apr

sursă foto: impact.ro

Eveniment

Conturile românilor din diaspora au înceut să fie verificate de inspectorii ANAF.

Cei care se află și lucrează în străinătate sunt somați de Fisc să-și declare veniturile realizate în urmă cu 6 ani.

Inspectorii ANAF au început să verifice conturile românilor aflaţi în străinătate. Vestea vine de la u român care a muncit două luni în Marea Britanie în urmă cu șase ani.

Acesta a relatat pe un grup al antreprenorilor de pe Facebook că a primit înștiințare de la ANAF la domiciliu prin care este notificat să-și declare veniturile realizate în afara României de acum șase ani.

Bărbatul din Târgu Neamţ a publicat pe un grup de Facebook al Antreprenorilor din România un document prin care susţine că ANAF controlează conturile românilor din străinătate, relatează stiridiaspora.ro. Acesta cere sfaturi de la persoane aflate în aceeaşi situaţie cu el.

ANAF a anunțat că începe controale la sânge de la 1 iulie la persoanele fizice, pentru verificarea averilor obținute nejustificat.

Acesta a relatat că a primit acasă un document de la ANAF în care i se cere să se prezinte la Serviciul Fiscal pentru declara veniturile obținute în anul 2016 în străinătate. Acesta a mai spus că a fost plecat doar două luni în anul respectiv. Însă funcționarul de la ANAF i-a solicitat toate extrasele de cont.

 

 

Sursa: realitatea.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: