28
Joi, Mar

sursa foto: Romania Libera

Eveniment

     Omul de afaceri Ioan Neculaie este judecat din cauză că ar fi deținut ilegal 17 arme și sute de cartușe. Atât în fața judecătorului, cât și în dialogul cu reporterul BrașovTV.com, Amelia Vulcu, inculpatul a optat pentru ,,politica struțului’’. ,,Este vorba despre comiterea infracțiunii

de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Inculpatul a fost trimis în judecată pentru că  deținea, în alte condiții decât cele prevăzute de lege, 17 arme letale și peste 500 de cartușe’’ , a explicat, pentru BrașovTV.com, prim procurorul Parchetului Judecătoriei din Brașov, Carmina Reit. Armele și muniția au fost descoperite de polițiști și procurori în locuința afaceristului, în timpul unei percheziții. Ioan Neculaie a fost cercetat și trimis în judecată.

,,Inculpatul a arătat, în cursul judecății, că nu dorește soluționarea cauzei în procedură simplificate a recunoașterii învinuirii și nu a dat declarație. La termenul următor va fi audiat un martor, propus de Ministerul Public, iar la termenul anterior, inculpatul a propus proba cu expertiză balistică, iar instanța a amânat pronunțarea asupra acestei probe pentru termenul ce va urma’’, a explicat, pentru Bra;ovTV.com, judecătoarea Anda Sîmpetru de Judecătoria Brașov.     Contactat telefonic, Ioan Neculaie a refuzat să facă declarații.      Până când judecătorii vor pronunța sentința definitivă, Ioan Neculaie beneficiază de prezumția de nevinovăție. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: