23
Mar, Apr

sursă foto: alaturidevoi.ro

Eveniment

Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov organizează, în data de 30.05.2022, în parteneriat cu Asociația ProAfaceri Romania, ediția „I” a Târgului Întreprinderilor Sociale “Comunitate = Responsabilitate” la Mall Coresi Brașov - în zona “Piața cu Copaci”.

Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 10.00-18.00 și face parte din Campania „Luna Economiei Sociale”, care își propune să aducă față în față întreprinderile sociale și comunitatea locală.

Întâlnirea are ca scop conștientizarea importanței dezvoltării acestui sector, prezentarea activităților desfășurate de către Întreprinderile Sociale și bunele practici din domeniu.

Așteptăm cu interes participarea dumneavoastră la acest eveniment. Aici veți avea posibilitatea  de a va prezenta activitatea pe care o desfășurați, intervențiile sociale pe care le-ați întreprins și să aduceți cu dumneavoastră materialele promoționale pe care le considerați necesare pentru a vă face cunoscuți.

Brașovenii vor putea afla detalii despre modul în care funcționează economia socială, avantajele sociale pentru comunitate și nevoile comunitare pe care acestea le pot acoperi.

Brașovenii sunt așteptați să afle toate noutățile despre economia socială și despre organizațiile implicate în domeniu, luni, în data de 30 mai 2022, în intervalul orar 10:00-18:00, în „Piața cu Copaci”, din Coresi Mall, Brașov.

 

 

Sursa: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: