20
Sâm, Apr

sursă foto: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov

Eveniment

Discuțiile cu portarul Zoltan Toke, atacantul Albert Zagidullin, atacantul Matyas Kovacs și fundașul Owen Williams  s-au concretizat prin semnarea unor noi contracte, pentru sezonul 2022-2023!

Zoltan Toke are 27 de ani și este portarul Coronei din anul 2015. A apărat la numeroase competiții internaționale poarta României, inclusiv la recent încheiatul Campionatul Mondial. În ultimul sezon a jucat 19 meciuri în campionatul național și 29 în Erste Liga.

Albert Zagidullin este atacantul de 32 de ani al Coronei, care s-a alăturat echipei de la poalele Tâmpei încă din sezonul 2019-2020. În sezonul 2021-2022 Albert a jucat 16 meciuri în Erste Liga și 19 în campionatul național.

Matyas Kovacs, în plină formă la cei 25 de ani, vine pentru a doua oară alături de Corona! El a jucat un număr de 34 de meciuri în Erste Liga în sezonul trecut și 28 în campionatul național (23 de goluri și 13 pase decisive).

Owen Williams este canadian, are 21 de ani, și continuă la Corona prin semnarea celui de-al doilea contract! În sezonul anterior a jucat 25 de meciuri în Erste Liga și 24 de meciuri în campionatul național.

Vă reamintim că Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile și Andrei Vasile au semnat deja contractele, iar Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba au contracte în vigoare.  Alături de echipă rămâne și antrenorul secund Strenk Hunor.

În ceea ce privește alegerea stranierilor, din cauza faptului că s-a implementat un nou sistem ICE Hockey Legue, aceasta va fi diferită față de anii trecuți. Fiecare jucător va dispune de un punctaj, iar o echipă nu poate acumula mai mult de 57 de puncte pe foaia de joc. Informațiile legate de numele jucătorilor străini vor fi făcute publice după semnarea contractelor.

Corona Brașov va evolua în Erste Liga și în sezonul 2022-2023, formația brașoveană obținând licența pentru Erste Liga.

 

 

Sursa: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: