29
Vin, Mar

Eveniment

5 motive pentru care poate deveni magazinul tău preferat de bricolaj.

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, deschide pe 13 mai al doilea magazin din municipiul Brașov și cel de-al 20-lea din România. Noul magazin este situat în cartierul Astra, pe Calea București nr. 134, și va fi deschis de luni până sâmbătă în intervalul 07:00-21:00 și duminica între 08:00 și 20:00. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre acesta și care te vor ajuta la organizarea cumpărăturilor tale pentru casă și grădină.

Ce produse vei găsi?

În noul magazin Leroy Merlin Brașov vei avea la dispoziție o ofertă diversificată de peste 23.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de construcții, produse pentru grădină, decorațiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, soluții pentru proiecte de casă (băi și bucătării) și multe altele, care te vor ajuta să-ți creezi căminul pe care ți-l dorești. 

De asemenea, noul magazin din Brașov este prima unitate din România în care poți descoperi conceptul de showroom-uri de bucătării DELINIA iD, marcă proprie Leroy Merlin. DELINIA iD este un proiect calitativ și responsabil, cu produse din 100% lemn certificat, 0% polistiren în ambalaj, iar peste 90% din gamă este fabricată în Europa. Proiectul permite personalizarea bucătăriei tale în funcție de ideile și spațiul de care dispui. Astfel, alegi stilul și modelul care îți plac, măsori spațiul disponibil, creezi planul împreună cu echipa Leroy Merlin dedicată și ulterior îți livrăm bucătăria pe care ai visat-o.  

Ce servicii vei avea la dispoziție?

În cadrul magazinului vei putea beneficia și de alte servicii utile pentru tine precum: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de închiriere unelte, serviciul de ferestre PVC la comandă sau cel de debitare a lemnului, dar și posibilitatea obținerii unei finanțări eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achiziția de produse direct în magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin.

În plus, dacă vei face cumpărături în noul magazin vei avea prilejul de a obține un card de client cu numeroase beneficii, printre care: retur extins la 365 de zile, livrare gratuită la cumpărături de minimum 4.000 lei și la o distanță maximă de 15 km față de magazin, dar și verificarea rapidă a stocului produselor din magazin.

Ce soluții alternative de cumpărături sunt disponibile?

În cazul în care nu ai timpul necesar pentru o vizită mai lungă în magzinul nostru poți apela cu încredere la una dintre soluțiile alternative de cumpărare precum Rezervă și Ridică, prin care îți poți rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comanda telefonică - pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comandă online cu livrarea produselor la domiciliu. Totodată, poți descărca aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

Cu ce oferte te întâmpinăm la deschidere?

Începând cu 13 mai, te așteptăm zi de zi cu prețuri mici pe care te invităm să le descoperi. Mai mult, în luna mai beneficiezi de finanțare Oney de 20 rate cu dobândă 0, dar și închiriere de unelte cu o zi în plus la termenul de înapoiere.

În plus, până pe 31 mai, te invităm să îți creezi card client LEROY MERLIN pe www.leroymerlin.ro/cont-card, să selectezi magazinul preferat Brașov Astra și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre cele 10 vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei fiecare.

Ce suprafață are noul magazin și ce zonă deservește?

Noul magazin Leroy Merlin Brașov Astra se desfășoară pe o suprafață totală de 7.000 metri pătrați, iar acesta dispune și de un număr de aproximativ 300 de locuri de parcare.

Magazinul beneficiază și de o poziție avantajoasă, aflându-se în partea de sud a orașului, în proximitatea orașelor Săcele, Predeal și a celorlalte stațiuni de pe Valea Prahovei, fiind o alternativă în plus pentru cei interesați de produsele comercializate de retailer.

În plus, magazinul Leroy Merlin Brașov Astra are peste 100 de angajați bine pregătiți și instruiți, care îți vor asigura consultanță pentru a beneficia de o experiență de cumpărături cât mai eficientă.

Retailerul a deschis primul magazin Leroy Merlin din Brașov - Griviței în urmă cu șapte ani, în 2015, acesta fiind dispus pe o suprafață de 10.000 mp. Astfel, odată cu deschiderea noii unități, Brașovul devine cel de-al treilea oraș din provincie, după Cluj-Napoca și Craiova, în care Leroy Merlin este prezent cu două magazine, ceea ce confirmă încă o dată interesul brașovenilor pentru oferta și serviciile retailerului.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: