20
Sâm, Apr

Eveniment

Agenția de turism Destine Holidays, acum și în Brașov.

Începând cu data de 06 mai 2022, Destine Holidays a deschis al 13-lea punct de lucru, în Brașov, aducând astfel conceptul de hypermarket de turism și în acest oraș.

Destine Holidays este o agenție de turism înființată în anul 2018, având ca principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întregului mix de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport și asigurări medicale de călătorie.

O altă noutate cu care vine Destine Holidays, este lansarea, pe piața de travel din România, a conceptului Flash Sales. Datorită acestui concept nou pe piața turistică din România, turiștii Destine Holidays vor beneficia periodic de tarife speciale pe anumite destinații promovate de agenție.

Practic în fiecare săptămână sunt scoase la vânzare anumite pachete turistice, în diferite destinații, pachete care au un tarif special pe toată durata sezonului, dar care sunt cu 20-30% mai mici decât tariful standard. Pentru a beneficia de aceste tarife, turiștii trebuie doar să urmărească campaniile săptămânale de promovare pe care Destine Holidays le efectuează, atât în agențiile proprii, cât și prin borkerii colaboratori sau pe site-ul www.destine-holidays.ro.

Sediul din municipiul Brașov este pe Strada Camil Petrescu nr 3B, Cartier Coresi Avantgarden BRASOV (lângă Mega Image).

Telefon: 0790 642 786



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: