29
Vin, Mar

sursa foto: tion.ro

Eveniment

Autoturisme ANPC fără RCA!

"Din păcate, managementul defectuos al Președintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfășurare activității comisarilor ANPC.

Chiar dacă pentru achiziții cel puțin discutabile (aprox. 14.000 € pentru 20 stații walkie talkie) au existat bani, pentru cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri. După ce a fost evitată la limită (mulțumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astăzi, mașinile Protecție Consumatorilor din Galați, Constanța, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pentru a se putea achiziționa polițele de tip RCA.

Am convingerea fermă că domnul ministru Florin Spătaru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pentru ca activitatea ANPC să intre în normalitate! Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu să nu mai folosească această Instituție doar pentru interesul personal și sa înțeleagă ca managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic.

Nemulțumirea comisarilor ANPC crește de la o zi la alta și cred că modul în care a fost coordonat Comisariatul Județean Constanța de către dl Constantinescu (în curând voi finaliza raportul) NU trebuie transpus la nivel național.

Voi face tot posibilul ca fiecare consumator să fie corect reprezentat de ANPC și va asigur de toată implicarea mea, iar transparența cu care v-am obișnuit va continua, indiferent de consecințe! Am încredere în factorii decizionali ca vor interveni urgent și cu fermitate pentru a readuce Instituția la o normalitate!" a declarat Sorin Susanu, comisar-șef ANPC.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: