26
Vin, Apr

sursă foto: BrașovTV

Eveniment

Încă o promisiune a primarului Allen Coliban s-a dus pe apa Sâmbetei.

În urmă cu un an, primarul Municipiului Brașov se lăuda pe la toate ziarele și televiziunile locale și naționale cu investițiile care urmează a fi făcute la Brașov. Una dintre ele este cea legată de trenul metropolitan.

Primăria Brașov pregătește investiții de 1,5 miliarde de euro, cu Spitalul Regional Brașov, un tren metropolitan, proiect de 400-500 milioane euro și un plan de renaștere industrială, în contextul în care Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) aduce o oportunitate istorică pe care noua administrație vrea să o concretizeze într-o renaștere atât din punct de vedere economic, cât și al calității vieții” explica Allen Coliban, primarului Brașovului, în cadrul emisiunii Investiți în România!, realizată de ZF parteneriat cu CEC Bank.  A trecut un an, iar de multe proiecte ale administrației USR s-a ales praful. Inclusiv de cel legat de trenul metropolitan care ar fi trebuit să fie finanțat prin PNRR. Primarul a recunoscut acest eșec chiar la una dintre ședințele Consiliului Local.

Tot la capitolul  ”vise frumoase” pot fi trecute Spitalul Clinic Regional de Urgență, Spitalul de Pneumoftiziologie sau parcul IUS.

Cu alte cuvinte, într-un an și jumătate de mandat, brașovenii au avut parte doar de gargară electorală și multe live-uri cu laude. Din păcate, nicio realizare, finalitate, niciun proiect concret pentru locuitorii acestui oraș. Dezinteresul primarului pentru comunitate s-a văzut și la Parada Junilor unde nu a binevoit să participe, chiar dacă în campania electorală se dădea mare JUNE din Șchei.

Domnule, primar, va recomand să plecați de la Primăria Brașov și să va ocupați de curling, poate măcar la acest sport vă pricepeți! Cu administrația ne-am lămurit noi, brașovenii, sunteți poate cel mai slab primar pe care l-a avut orașul de la revoluție și până acum. Plecați acum, până nu scufundați cu totul acest oraș! Chiar nu vedeți ce se întâmplă, nu vă uitați cum arată Brașovul de când sunteți la conducere?

 

Copiii grădiniței 13 lăsați de izbeliște de administrația USR

Părinții copiilor de la Grădinița 13 din Brașov au fost din nou anunțați de proprietarul imobilului că marți, 10 mai, se va pune în aplicare executarea silită.

Bună ziua, dragi părinți !Cu toate că s- a anunțat că municipalitatea intenționează să cumpere imobilul și terenul aferent grădiniței noastre, s- a emis Decizie de executare silită pentru mâine, 10.05.2022 ,orele 14.Aceia dintre dumneavoastră care aveți posibilitatea vă aștept la grădiniță, la orele 14.Director Prof Carmen Băcanu”, este mesajul transmis de conducerea grădiniței către părinți.

Situația este una critică, dar primarul Allen Coliban pare mai ocupat de performanța sportivă decât de problemele importante ale orașului. În loc să se ocupe de problemele administrative, sportivul Coliban s-a plimbat prin străinătate. Primarul ar fi trebuit să vină în fața brașovenilor cu soluții, de asta a fost ales în fruntea orașului. Din păcate, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni reprezentanții Primăriei Brașov au transmis un comunicat de presă prin care susțineau că vor să achiziționeze imobilul, se pare că totul a rămas în aer, ca toate proiectele acestui primar dezinteresat. Brașovul are spații, are imobile, are bani. Oare chiar nu se putea, în decursul unui an, să fie identificată o variantă ca acești părinții să nu stea cu stresul că într-o zi copiii lor vor fi scoși în stradă? Ce inimă trebuie să ai ca să lași atâția micuți în voia sorții, ce administrator al acestui oraș ești?”

Subprefect Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: