23
Mar, Apr

sursă foto: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov

Eveniment

Echipa formată din Darra Cișmaș, Enya Male, Denisa Pescăruș și Sonia Tighinean a concurat în weekend la Campionatul Național de Floretă, feminin, pe echipe, reușind să câștige medalia de bronz.

Elevele antrenorului Matei Piukovici au întâlnit în semifinalele competiției desfășurată la București echipa CSU Poli Timișoara. Primele două dueluri au dat câștig de cauză Coronei. Însă, următoarele au înclinat balanța în favoarea formației timișorene, care a obținut în cele din urmă victoria cu scorul de 45-25.

Apoi, Corona a întâlnit în finala mică echipa CSȘ Triumf București, pe care a învins-o cu 45-37.
Primele două locuri ale campionatului național pe echipe floretă feminin au fost ocupate de CSA Steaua și CSU Politehnica Timișoara.

În competiția individuală de floretă (tineret). Cea mai bună clasare a unei reprezentante a Coronei Brașov a aparținut sportivei Enya Male (locul 10). A fost urmată pe locul 11 de Darra Cișmaș. Floretistele Denisa Pescăruș și Sonia Tighinean au ocupat locurile 17, respectiv 18.

Enya Male a pierdut în optimile de finală în fața sportivei de la CSTA București, Maria Teodorescu cu 8-15. Darra Cișmaș a părăsit competiția în aceeași fază în urma disputei cu Teodora Sîrbu de la CSU Politehnica Timișoara (7-15).

Sursa: Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: