23
Mar, Apr

Eveniment

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni.

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie”, ”amenințarea” și  "încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție".

În fapt, la data de 23 ianuarie 2022, în jurul orei 10:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 46 ani, ar fi agresat-o fizic pe mama sa.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 23 ianuarie 2022, în jurul orei 10:50, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, în vârstă de 46 ani, din localitatea Teliu, județul Brașov ar fi agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 66 ani.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Ulterior, la aceeași dată, în jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că bărbatul, în vârstă de 46 ani, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu, prin aceea că s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale, fiind depistat de către cadrele de poliție în timp ce dormea într-o anexă a locuinței acesteia din localitatea Teliu, județul Brașov.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul i-ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență fratelui său, aspecte care i-au creat acestuia o stare de temere.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: