18
Mie, Mai

sursa foto: digi24.ro

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 19 ianuarie 2022, în jurul orei 11.05, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 50 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice liniei de muncă, ar fi suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cu privire la producerea evenimentului au fost înștiințați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: