20
Sâm, Apr

foto: realitatea

Eveniment

Sindicat al poliţiştilor îi cere lui Bode să îşi “declasifice” teza de doctorat: Oferim 950 lei pentru lucrare!

Cine o are?

Sindicatul Poliţiştilor din România “Diamantul”, în mod oficial, îi cere ministrului de Interne, Lucian Bode, să îşi “declasifice” lucrarea de doctorat şi să o supună la “proba plagiatului, prin CNATDCU”. În plus, sindicatul a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că oferă 950 de lei pentru teza de doctorat a şefului MAI.

Anunţul vine ca reacţie la scandalul generat pe tema acuzaţiilor că premierul Nicolae Ciucă şi-ar fi plagiat teza de doctorat şi în contextul în care Bode a refuzat să îşi publice integral teza de doctorat susţinând că a făcut acest lucru la o editură, fapt neadevărat, arată o investigaţie G4Media.ro.

Mai exact, cu o zi înaintea termenului anunţat pentru publicarea tezei pe o platformă administrată de Ministerul Educaţiei, Bode a trimis o adresă la universitatea unde şi-a susţinut lucrarea şi i-a înştiinţat în legătură cu decizia sa.

”Sindicatul Poliţiştilor din România “Diamantul” a luat act de intenţia – anunţată public – de a scoate “putregaiul din sistem”, înţelegând din poziţia dumneavoastră că este vorba despre impostori, profitori şi incompetenţi.”, se arată în postarea sindicatului pe facebook.

Postarea pe pagina de Facebook a sindicatului nu a rămas fără comentarii sarcastice la adresa ”dubiosului” domn Bode:

“Plusez şi eu cu alocaţia lu' fi-miu pe 1 an!”

“Pe surse: Lucrarea de doctorat a ministrului Lucian BODE este plagiat după ‘Căţeluş cu părul creţ’”.

“Dau şi eu un porc de Crăciun!”

“DOMN ministru rupe gura târgului, scoate ‘pisica’ şi arată-le ce poţi.”

 

Sursa: epochtimes-romania.com

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: