18
Mie, Mai

Eveniment

Tineri din Brașov și Săcele au fost reținuți pentru furt și tâlhărie.

1. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 17 ianuarie 2022, în jurul orei 10.30, un tânăr, în vârstă de 22 ani, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov, mai multe bunuri, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

2. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  “tâlhărie calificată”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 13 ianuarie 2022, în jurul orei 20.00, două persoane de sex masculin ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat și i-ar fi sustras acestuia mai multe bunuri pe care le avea asupra sa, în timp ce se aflau pe raza municipiului Săcele, județul Brașov.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi tineri, în vârstă de 15 ani și 21 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul, în vârstă de 21 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: