27
Vin, Mai

Eveniment

Aceasta prezenta vânătăi pe faţă şi coapse. Poliţia a demarat cercetările.

O echipă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita efectuează cercetări după ce Poliţia a fost sesizată că într-un imobil a fost constatat decesul unei fetiţe în vârstă de 2 ani.

Potrivit unui comunicat de presă emis de IPJ Harghita, un echipaj de ambulanţă s-a prezentat la locuinţa respectivă după un apel al părinţilor copilei, care s-ar fi arătat îngrijoraţi că fiica lor nu se mai trezeşte.

Sosiţi la faţa locului, medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul micuţei, dar au avut surpriza să descopere pe corpul acesteia mai multe leziuni.

Tragedia s-a întâmplat în localitatea Plăieşii de Jos, iar sesizarea a fost primită sâmbătă, la ora 16:22, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Miercurea Ciuc - Postul de Poliţie Plăieşii de Jos.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat că la apelul primit, părinţii ar fi declarat că fiica lor ar fi în stare de inconştientă, dar la sosirea ambulanţei, personalul medical a găsit-o moartă. Copila avea vânătăi la nivelul coapsei şi feţei, iar mama a explicat că, în ultima vreme, a căzut de mai multe ori.

"A venit solicitare că este o fetiţă de 2 ani şi 3 luni care este inconştientă. Când a ajuns la faţa locului, ambulanţa a constatat că este acolo o fetiţă de 2 ani şi trei luni, dar deja era decedată. S-a încercat resuscitarea, dar fără efect. (...) Maică-sa a spus că înainte de masă a pus-o să doarmă şi după un anumit timp, când a vrut să o trezească, a observat că, de fapt, nu se trezeşte şi deja rigiditatea cadaverică era instalată. La autopsie va reieşi ce a produs decesul fetiţei. Deocamdată asta vedem, a fost solicitată ambulanţa, dar nu era inconştientă, ci era decedată".

Primarul comunei Plăieşii de Jos, a declarat că fetiţa era deja moartă de 2-3 ore atunci când a ajuns echipajul de Ambulanţă, iar mama acesteia a afirmat că cea mică s-ar fi s-a născut cu probleme cardiace, necunoscute însă de medicul de familie.

 

Sursa: epochtimes-romania.com


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: