26
Vin, Apr

Eveniment

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, în formă continuată (3 acte materiale).

"Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 12 ianuarie 2022, în jurul orei 03.00, o persoană de sex masculin, identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 32 ani din localitatea Crizbav, județul Brașov, ar fi pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului unui imobil, în interiorul acestuia, iar dintr-o anexă ar fi sustras o bicicletă.

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în interiorul curții unui alt imobil, din anexa căruia ar fi sustras mai multe bunuri. Totodată, la aceeași dată, bărbatul a pătruns în interiorul unei locuințe de unde ar fi sustras o altă bicicletă.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la propunerea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Brașov, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor" potrivit I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: