20
Sâm, Apr

Eveniment

"Constituția este Biblia Românilor. De 30 de ani încălcați pas cu pas Constituția României. În ultimii 2 ani ați omorât-o. (...)”

”Nu puteți cere schimbarea Constituției, pentru că pe această Constituție ați jurat în acest mandat nu să o schimbați, ci să o respectați. Nu este posibil ca această Constituție care v-a adus aici, cu toate drepturile pe care le aveți și obligațiile adiacente, să fie încălcată de voi, să cereți să fie schimbată, în condițiile în care nici pe aceasta nu o respectați. (...) I-am cerut lui Sfântului Nicolae să-mi dea un cadou de aniversarea Constituției. Asta mi-a lăsat. Este o botniță, prin care Constituția, drepturile şi libertățile fundamentale au fost anulate de către Parlament, președinte și Guvern", a afirmat Diana Şoşoacă.

Ea a spus că starea de alertă încalcă statul de drept.

"Rog reprezentantul CCR să aibă mai mult curaj, așa cum a avut în Decizia 457 din 2020, în care au menționat să starea de alertă încalcă statul de drept, este creată artificial și nu există fundament constituțional pentru existența acesteia. Trăiască România liberă, trăiască dreptul la liberă exprimare. Jos botnița!", a mai afirmat Şoşoacă.

 

 

Sursa: agerpres.ro / foto: ziaruldeiași


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: