25
Joi, Apr

Eveniment

Bărbat reținut de către polițiștii brașoveni.

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea”, “tulburarea ordinii și liniștii publice” și “ultrajul contra bunelor moravuri”.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 05 decembrie 2021, în jurul orei 17.50, un bărbat, în vârstă de 44 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi manifestat un comportament neadecvat în interiorul unei societăți hoteliere situată pe raza Stațiunii Predeal din județul Brașov, prin aceea că ar fi adresat injurii atât personalului societății, cât și agenților de securitate, totodată refuzând să părăsească locația.

În timpul intervenției polițiștilor, bărbatul ar fi continuat să adreseze injurii personalului unității hoteliere, precum și cadrelor de poliție și ar fi săvârșit acte obscene ce contravin bunelor moravuri.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

 

sursa: I.P.J. Brașov


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: