11
Joi, Aug

Eveniment

29 noiembrie 2021 - SELGROS Cash & Carry continuă să se implice în sprijinirea cadrelor medicale care se află în prima linie de luptă împotriva SARS-CoV-2, compania donând peste 28.000 de porții de mâncare caldă celor care îngrijesc pacienți COVID-19.

Peste 2.000 de porții au ajuns zilnic în perioada 15 – 28 noiembrie în 20 spitale din țară. Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, în toate orașele în care există magazine Selgros. Printre beneficiari s-au numărat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Județean de Urgențe Bistrița, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov, Spitalul Universitar București, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Spiridon Iași, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Craiova.

Retailerul continuă astfel campania de responsabilitate socială „Din Pasiune pentru OAMENI”, din care a făcut parte recent și evenimentul desfășurat sub egida competiției Arena Bucătarilor în cadrul căruia Selgros a donat peste 2.000 de meniuri gătite de chefi de renume către persoane şi familii aflate în dificultate din județul Brașov. 

În prezent, ne luptăm cu cel mai dur val COVID de până acum, de aceea în această toamnă am extins campania noastră de responsabilitate socială la nivelul tuturor orașelor în care suntem prezenți. Ne exprimăm recunoștința față de cadrele medicale și față de eforturile lor, mai ales având în vedere că sunt sub presiune de aproape doi ani. Selgros rămâne alături de comunitățile din care face parte și suntem fericiți să contribuim la a le face viața mai ușoară celor care luptă pentru viața semenilor noștri”, a declarat Robert Hellwagner, CEO Selgros România.

Meniurile zilnice oferite cadrelor medicale au fost pregătite la Pauza Mică.

Acțiunea a fost sprijinită de partenerii SELGROS: Smithfield România, Clas Interprod, Sole Mizo România, AAylex Distribution și Makedonia Food.

Campania „Din Pasiune pentru OAMENI”  a început în primăvara anului 2020, în cadrul acesteia Selgros donând 25.000 de porții de mâncare pe lună cadrelor medicale şi a angajaţilor MAI din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Suceava şi Braşov.

Unul dintre cei mai importanți jucători din retail, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniștilor din HoReCa, cât și revânzătorilor și consumatorilor finali. Compania sărbătorește în acest an 20 de ani de prezență pe piața din România.

Peste 2,1 milioane de români - persoane fizice sau juridice - dețin un card activ Selgros, care le permite să beneficieze de o gamă largă de oferte speciale și să aleagă din peste 50.000 de produse dedicate profesioniștilor și pasionaților de bunătăți. Clienții noi persoane fizice pot obține cardul Selgros pe loc, la Biroul de Informații Clienți din fiecare magazin, doar în baza unui act de identitate.

 

                                                           CITEȘTE ȘI:

                            Proiectul caritabil by SELGROS România, încheiat cu succes (VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: