23
Mar, Apr

Eveniment

Pentru a se bucura de copilărie și pentru a duce o viață normală micuțul Iulian are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Iulian are 4 anișori și jumate și în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu AUTISM. El are nevoie de o operație urgentă, iar familia nu are banii necesari pentru a o plăti.

Micuțul este nevoit ca în fiecare zi sa facă terapie, costurile lunare ridicându-se la 6.000 lei, suma pe care mama micuțului nu și-o permite.

Într-un interviu acordat colegilor de la Realitatea.net, mama lui Iulian a declarat:

"Numele meu este Iulia și sunt mama lui Iulian, un copilaș care a venit pe lume perfect sănătos. Doua ani mai târziu mi-am dat seama că se întâmpla ceva cu fiul meu, se mișca din ce în ce mai lent așadar am mers cu el la medicul specialist, unde suspiciunile noastre au fost confirmate, a fost diagnosticat cu AUTISM. După o perioadă de timp Iulian a început pe lângă problema pe care o avea să aibă dureri insuportabile la dinți, distrugându-se puțin câte puțin. În urma controlului la o clinica din BUCUREȘTI, am aflat că are o infecție gravă care i-a distrus maxilarul și trebuie operat de urgență.

Dintr-o dată totul s-a schimbat. Am încercat să găsesc raspunsuri. De ce? Cum? De ce copilul meu? Nu am găsit răspunsuri și am renunțat la întrebari… AM ALES SA LUPT! Din păcate eu sunt singură, singurul meu sprijin era tatăl meu care ne susținea terapia, dar din păcate are probleme grave de sănătate, astfel am rămas singuri. Există o operație urgentă la București care costă 4.500 de euro, are nevoie urgent pentru a nu i se răspândi infecția și pentru a putea mânca fără a mai plânge la acestă vârstă fragedă de dureri. Vestea bună, este că Iulian poate să fie ajutat, starea lui poate fi îmbunătățită, cu multe terapii. Cu cât se lucrează mai mult cu el, cu atât are șanse mari de integrare. Cu credinta în Dumnezeu și in milostenia dvs fac un apel la dvs pentru a-mi ajuta baiețelul să beneficieze de ședințele necesare de terapie, atât psihică, cât și fizică. Fiindcă Iulian este crescut doar de mine, nu îmi permit să acoper costurile necesare. Ba mai mult, cu greu reușeșc să acopăr toate cheltuielile de întreținere și chiria, lunar, de una singură. Fără sprijin, Iulian nu va putea beneficia de ajutor!”

Donații se pot face in conturile de mai jos, TITULAR IVASC IULIA VIORICA:

RO85 RNCB 0059 1134 6696 0001

REVOLUT @IULIAIVASC Paypal This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. https://paypal.me/IuliaViorica?locale.x=en_US 00VA IMPLOR AJUTATINE

Tot ceea ce vreți să știți despre acest caz, în linkurile de mai jos:

https://www.facebook.com/donate/595148188492027/3074695656141668/


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: