19
Vin, Apr

BrasovTV.com - Paula PĂDURARU

Eveniment

Au pus în pericol viața a sute de brașoveni și turiști care le-au trecut pragul. Este vorba despre administratorii restaurantului de la Cotul Donului. Deși a fost închis de OPC pentru șase luni, din cauza neregulilor grave constatate, patronii de aici încalcă orice regulă, iar restaurantul funcționează, în continuare, fără nicio problemă.

Reporterului Brașov TV, Paula Păduraru, i s-a preluat o comandă de către ospătarii de la restaurantul cu pricina, fără să fie nici măcar avertizat despre pericolele la care se expune. Comanda a fost adusă fără nicio ezitare, după cum bine se poate vedea mai jos! Iar conducerea unității se face că „uită” de interdicția aplicată de Protecția Consumatorului zilele trecute.

Astfel, la nici patru zile de la închiderea unității, patronul restaurantului a decis să deschidă localul fără niciun aviz. Notele de plată sunt, în schimb, înlocuite cu foi de monetar pe care este trecut prețul.

Vă reamintim că inspectorii OPC au găsit la acest restaurant mâncare expirată de câteva luni, materie primă fără acte de proveniență, produse cu mucegai, depozitate în condiții total improprii. OPC a luat măsura închiderii unității pentru o perioadă de șase luni și a aplicat o amendă de 9.000 de lei.

La fața locului a ajuns chiar directorul general al ANPC. Acesta a venit la sesizarea Brașov TV, să verifice dacă într-adevăr unitatea funcționează, deși trebuia să fie închisă. A comandat o ciorbă, păstrăv cu sos și pâine.  A fost servit fără probleme! La restaurantul de la Cotul Donului au ajuns și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

La vederea camerelor de filmat, patronul restaurantului a devenit, din nou, agresiv!

Revenim cu amănunte!


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: