25
Joi, Apr

sursa foto: arhiva

Eveniment

Astăzi, de Ziua Națională a Imnului, deputatul PSD Marian Rasaliu atrage atenția asupra pericolului politizării acestor zile speciale.

”Zilele speciale în care sărbătorim simbolurile României parcă sunt ”confiscate” de actuala administrație județeană (Instituția Prefectului Județului Brașov). Dacă în trecut, la astfel de manifestări erau invitați deopotrivă cetățenii, dar și reprezentanți ai tuturor partidelor politice, realitatea este cu totul alta în acest an. 

Nici astăzi, de Ziua Imnului Național, dar nici în alte zile importante de sărbătoare pentru români, nu au fost invitați la evenimente reprezentanți ai întregii clase politice. Din păcate, actuala putere a ajuns să politizeze și aceste zile cu mare însemnătate pentru țara noastră. Și nici nu se poate da vina pe pandemie, din moment ce toate evenimentele au loc în aer liber și sunt organizate cu respectarea tuturor normelor în vigoare.

În calitatea mea de fost prefect al județului Brașov, niciodată nu am ținut cont de apartenența politică a invitaților. Astfel de zile speciale de sărbătoare sunt ale tuturor românilor, indiferent de ideologia politică.” a declarat parlamentarul Marian Rasaliu.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: