29
Vin, Mar

Eveniment

 

     Bradul din Paiața Sfatului va fi folosit pentru construcția de mobilier din zonele de picnic ale orașului.  Dumincă va fi ultima zi în care mai puteți admira ornamentele luminoase de Crăciun. 

     Ca în fiecare an, bradul din Piața Sfatului va fi preluat de către Regia Publică a Pădurilor Kronstadt. Pomul de iarnă va fi reciclat, iar lemnul obținut va fi refolosit. ,, Regia Pădurilor Kronstadt îl va transforma în scândură, după care scândura va fi utilizată pentru reparațiile la locurile de picnic din municipiul Brașov. De luni va începe despodobirea orașului, inclusive a bradului din Piața Sfatului. ,, a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov.

     Reprezentanții Primăriei Brașov au luat decizia să mențină atmosfera de săbătoare din centrul orașului până duminica aceasta, când va fi ultima zi în care iluminatul ornamental va fi aprins. Începând de săptămâna viitoare vor fi demontate și căsuțele din Piața Sfatului. Bradul care a fost adus de la vama Buzaului in data de 17 noiembrie masoara 28 de metri si are 10 tone. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: