29
Vin, Mar

Eveniment

De astăzi, brașovenii îşi pot achita taxele și impozitele locale. Casieriile Direcției Fiscale au fost deschise, iar cei interesați pot efectua plăți. Anul acesta, valoarea taxelor și impozitelor locale este la același nivel ca anul trecut.

Începând de luni, casieriile Direcției Fiscale Brașov au fost deschise pentru toți brașovenii. Taxele și impozitele pe terenuri și clădiri vor putea fi achitate conform programului normal de lucru, de luni până vineri, de la 8 la 16. 30, iar miercurea de la 8 la 18.30.

Încă din prima zi de funcționare, la casieriile Direcției Fiscale s-au format cozi. Brașovenii s-au înghesuit să scape de plata taxelor și impozitelor pe terenuri și clădiri. Cei care își achită taxele până pe 31 martie beneficiază de o reducere de 5%. 

Încasări se pot face la sediile de pe strazile Dorobanților, Lungă și Turnului. De anul acesta s-au introdus și anumite facilități. De exemplu, cei care domiciliază în locuințe declarate monument istoric vor fi scutiți de la plata impozitelor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: