19
Vin, Apr

Eveniment

După ce a fost închisă mai bine de cinci luni pentru reamenajare, Piaţa de Miercuri a fost  inaugurată într-un final. Cele peste 70 de standuri sunt acoperite, iar comercianţii nu mai trebuie să improvizeze ca să se apere de ploi, ninsori şi vânt. 

În luna mai, municipalitatea a început lucrările de construcţie a unei pieţe care să corespundă tuturor standardelor, astfel încât să asigure un comerţ civilizat, atât pentru comercianţi, cât şi pentru clienţi.

"Astăzi asistăm la finalizarea acestei investiţii care are o valoare de aproape 2 milioane de lei , investitţie asigurată din bugetul local , evident cu aprobarea consiliului Local şi astăzi participăm la deschiderea pieţei de miercuri în noul format", a declarat city managerul Brașovului, Miklos Gantz. 

Noua piaţă are  73 de standuri la care puteţă să găsiţi haine, electrice şi electronice. Acum comercianţii au la dispoziție de un grup sanitar decent, iluminat adecvat, sistem de alarmă şi cel mai important sunt feriţi de ploaie, vânt și ninsoare.      

Boxele din piaţă au între 5 şi 25 de metri pătraţi  iar costul de închiriere porneşte de la  2,2 lei pe metrul pătrat pe zi. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: