18
Joi, Apr

Eveniment

În municipiul Brașov se circulă în condiții de iarnă, însă firmele de deszăpezire care au contracte cu municipalitatea și-au făcut treaba și au intervenit încă de la finalul săptămânii trecute. 

Cea mai importantă firmă de deszăpezire din municipiu, Vectra, are în dotare 23 de utilaje, cu care poate interveni la orice oră din zi și din noapte. Opt dintre acestea sunt utilaje mici, care se folosesc pentru străzile din cartiere. Însă, cetățenii trebuie să respecte anumite reguli de bun simț pentru ca procesul de deszăpezire să se desfășoare în condiții optime.

Îi rugăm pe cetățenii Brașovului, care au domiciliul pe străzile înguste, să își parcheze mașinile cât mai aproape de locuință ca să putem interveni cu utilajele mici de deszăpezire în condiții optime. Așa ne putem face și noi treaba”, a menționat Marius Tomescu, director Vectra Brașov.

Până acum societatea a împrăștiat 120 de tone de material antiderapant. Pe stoc acum există 800 de tone de sare și s-au plătit alte 1.200 de tone. În total, 33 de utilaje de deszăpezire ale celor două firme au fost scoase pe străzile din municipiu după prima ninsoare. În județ s-a acționat cu alte șapte utilaje și s-au folosit 60 de tone de material antiderapant.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: