19
Vin, Apr

Eveniment

Brașovenii care au călătorit dimineață cu autobuzul pe linia 17, între Noua și Livada Poștei, au avut parte de o surpriză foarte plăcută.

Agitația de dimineață și stresul de la prima oră au fost înlocuite cu scrisori redactate... manual. Scrisori pline de dragoste, menite să le facă ziua mai frumoasă brașovenilor. 

Două tinere curajoase din București au pus în practică, la începutul anului 2014, proiectul „Livrez Dragoste”, prin care fac tot posibilul să aducă zâmbetul pe buzele celor din jur cu ajutorul unor scrisori caligrafice ca pe timpuri.

Brașovul este al doilea oraș, după București, unde s-a pus în practică acest proiect. Cei care au mers cu autobuzul 17 marți dimineața au găsit 300 de astfel de scrisori. Toți au fost impresionați să citească cele câteva rânduri redactate acum mai bine de 20-30 de ani.

Printre altele, proiectul „Livrez dragoste” își propune să readucă la viață plăcerea și importanța scrisului de mână. 

"Ideea a pornit din București, acolo unde am decorat până în momentul de față trei trenuri de metrou, două trenuri CFR, autobuz RATB și autobuzul turistic.

Ne-am dorit să mergem și în orașele mari din România și am început cu Brașovul, pentru că este un oraș foarte drag pentru noi", a declarat Cristina Dobrescu, unul dintre fondatorii acestui proiect. 

Șase tineri au redactat, în două săptămâni, cele 300 de scrisori. Mai multe detalii despre acest proiect puteți afla de pe site-ul www.livrezdragoste.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: