29
Vin, Mar

Playtech

Eveniment

     Un dispozitiv Iphone 7 a explodat din cauza bateriei litiu-ion expuse la temperaturi ridicate Mai multe cazuri cu telefoane care explodau din senin au fost înregistrate în urmă cu numai câteva luni de compania Samsung. Bateriile litiu-ion au tendinţa de a exploda atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate şi şocuri fizice,

potrivit Playtech.

Printr-o situaţie asemănătoare a trecut şi proprietarul unui Iphone 7 Plus căruia i-a explodat dispozitivul în momentul în care l-a scăpat pe jos. Acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că telefonul a făcut contact cu solul şi a suferit modificări de formă, fiind afectată chiar bateria internă care a provocat explozia.

Telefoanele Iphone 7 Plus nu au mai trecut prin astfel de incidente neplăcute până acum, iar proprietarul îşi asumă vina incidentului. Deşi dispozitivul fusese achiziţionat cu doar o lună în urmă şi era într-o stare foarte bună, în momentul în care a fost scăpat, din cauza căzăturii agresive, a început să scoată fum, să vibreze şi să se umfle bateria care, după numai câteva momente, a explodat.

Singura parte bună de pe urma acestui incident neplăcut este că proprietarul dispozitivului nu a fost rănit. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: