20
Sâm, Apr

facebook.com

Eveniment

     Ce mai MARE local de concerte ROCK din România a fost sigilat de ISU. Este vorba despre renumitul club Rockstadt din Brașov de pe strada Nicolae Titulescu. Pe ușa localului este pus sigiliu. În acesta dimineața pe pagina  oficială a localului a fost postat un anunț:  „Prieteni! Ne cerem scuze fata de voi , dar aceasta este realitatea! Desi sala noastra are toate dotariile pentru a petrece in siguranta, aseara am depasit limita admisa de ISU!

In aceste conditii , o perioada, speram noi -scurta, clubul Rockstadt are activitatea suspendata! Vom incerca sa mutam o parte din activitate la Kruhnen Musik Halle!
Vreau sa va spun doar atat : de cand am inceput aceasta activitate , am fost condus de dragostea pentru muzica rock si de bucuria pe care am putut sa o vad pe fetele voastre la concertele organizate de noi! Vreau sa stiti ca desi in fata legii am gresit, pentru voi am facut toate eforturiile sa va aflati in siguranta cand ati trecut pragul clubului nostru! Cu siguranta din aceasta situatie vom iesi mai puternici! Cu durere in suflet,  Dan  - Ps. Va rog sa pastram decenta, singurii vinovati suntem noi!”,
se arată în anunțul de pe pagina oficială de facebook a clubului Rockstadt.

 

UPDATE: ORA: 11:11

     Potrivit unor spectatori prezenți la concert, la un moment dat, în local au intervenit reprezentanți ai Poliției Locale, Jandarmeriei și ISU Brașov. Aceștia au anunțat că se întrerupe concertul deoarece în local se afla un număr mult mai mare de spectatori decât prevede limita maximă de siguranță. „S-a depășit numărul maxim de persoane. Aveau aprobare pentru 180 de persoane și în interioar erau peste 400 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov Coprian Sfreja. Pe scenă concerta trupa Vița de Vie care se află în turneu național de promovare a noului album.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: