19
Vin, Apr

Eveniment

     Jurnaliștii Brașov TV au fost luați la întrebări. O clasă de elevi de la Colegiul Național Unirea au fost în vizită la sediul nostru, totul cu ocazia proiectului educațional Școala Altfel. Aceștia au aflat toate detaliile muncii de jurnalist chiar de la reporterii Brașov TV care le-au explicat ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

     Elevii de clasa a X-a de la Colegiul Național Unirea au fost oaspeții redacției Brașov TV. Elevii au vrut să vadă ce se ascunde în spatele camerelor de luat vederi și cum se lucrează într-o redacție de televiziune. Primul popas a fost în redacția de știri, acolo unde reporterii noștri le-au explicat oaspeților care sunt pașii ce trebuie parcurși pentru ca când o știre să ajungă în casele telespectatorilor.

     Un loc interesant, pentru elevi, a fost studioul Brașov TV. Cum era de așteptat elevii Colegiului Național Unirea au avut și câteva întrebări despre activitatea reporterilor Brașov TV. Mulți dintre elevi au mărturisit că ar lua în calcul o eventuală carieră în jurnalism și s-au arătat interesați să participe alături de reporterii Brașov TV la realizarea unei știri pentru a afla mai multe din secretele meseriei de jurnalist.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: