19
Vin, Apr

Eveniment

Cel mai nou și modern centru de agrement din județul nostru a fost inaugurat. Se află în Poiana Brașov. Începută în anul 2013, construcția trebuia să fie gata în decembrie 2014. Însă firma care se ocupa de proiect a intrat în insolvență. 

Investiția totală este de 31 de milioane de lei. 20 de milioane de lei provin de la bugetul local, iar restul de la Uniunea Europeană. 

Centrul este construit pe o suprafață de 15.000 de metri pătrați. Este destinat în principal copiilor, cu foarte multe săli de jocuri. Însă, chiar și adulți pot petrece aici câteva momente de relaxare. 23 de persoane vor lucra la acest centru.

Complexul are opt piste profesioniste de bowling, trei mese de biliard, jocuri electronice, simulatoare, mese de minihochei, minifotbal și minibaschet. Sala de minigolf are o capacitate de 50 de persoane. 

Inedită este sala de cățărare, cu o suprafață de 250 de metri pătrați. 

Centrul din Poiana Brașov, care va fi deschis publicului de la finalul lunii noiembrie are și o sală multifuncțională cu o capacitate de 250 de locuri, dar și un spațiu de expoziție. Tiroliana pentru copii reprezintă un alt punct de atracție. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: