29
Vin, Mar

ADOF Brasov

Cornel Onescu, copreședintele ADOF Brașov a ajuns, din nou, la o familie refugiată din Ucraina care locuiește în Brașov de la începerea războiului.

Cu ocazia sărbătorilor Pascale reprezentanții ADOF au adus în sufletul unei mame refugiate un strop de speranță și bucurie, în ciuda situației dificile în care se află.

Datorită membrilor ADOF femeia în vârstă de 25 de ani, alături de fiica sa, se va bucura de preparate specifice sărbătorii Învierii Domnului.

"Sărbătorile Pascale sunt despre bunătate, credință, dăruire și iubire față de aproapele nostru. Deși situația din Ucraina este în continuare dificilă, această familie trebuie să știe că are sprijinul nostru și nu îi vom lăsa de izbeliște. Așa cum în luna martie le-am oferit cele necesare pentru a se putea descurca într-o țară străină, acum cu ocazia sărbătorii Pascale am vrut să le redăm zâmbetul printr-un gest minor dar atât de important, totodată.

Pe această cale vreau să le urez tuturor un Paște Fericit, binecuvântat, alături de toți cei dragi alături", a declarat copreședintele ADOF Brașov, Cornel ONESCU.

Reprezentanții ADOF nu se opresc aici cu acțiunile de caritate. Noua secție de hematologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov va fi mobilată și cu ajutorul lor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: