28
Joi, Mar

ADOF Brasov

Consultațiile medicale gratuite în unitățile școlare din județul Brașov, acțiune organizată la inițiativa președintelui Comisiei pentru sănătate din Consiliul Județean Brașov, Andi Kadas, continuă.

În baza unui protocol de colaborare încheiat între U.A.T. Județul Brașov, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii și Inspectoratul Școlar Județean, echipe de medici specialiști prestează servicii medicale în mod gratuit, fără afectarea procesului instructiv-educativ din unitățile școlare ale județului Brașov. Astăzi este rândul elevilor Școlii Gimnaziale numărul 4 din Săcele.

Practic, copii sunt examinați medical, cu acordul scris al părinților, în vederea depistării unor eventuale boli care, până în prezent, nu au fost identificate. În cazul stabilirii unor diagnostice, familiile elevilor vizați urmează să fi înștiințate, în scris, și direcționate către medicii specialiști din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Brașov, pentru stabilirea tratamentelor necesare.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: