28
Joi, Mar

Sănătate

 

Ochii tăi sunt minunați și noi ne dorim ca ei să strălucească de sănătate. Ei radiază frumusețea din interiorul nostru, și în același timp, ei captează frumosul din jurul nostru.

Ochii sunt cei MAI importanți când vine vorba de simțurile noastre, MAI mult de 80% din informații le obținem prin intermediul lor.

Așadar, menține sclipirea ochilor tăi, vizitând periodic optometristul. Eu îți ofer 10 motive pentru care să ne alegi pe noi, optometriștii Best Optic.

Ai încredere în experiența noastră

Sau mai simplu, noi înțelegem că tu ai nevoie să vezi bine, clar, confortabil, și astfel, noi contribuim la calitatea vieții tale.

 

La Best Optic ai parte de un consult complex, 15 pași în minim 25 de minute.Vei avea 2 ani de liniște pentru că ne asumăm 100%corectitudinea prescripțieioptometriștilor din centrele Best Optic.

 

Suntem la curent cu toate noutățile din domeniu și ne place să învățăm. Pentru a îți oferi o experiență vizuală unică.

Ai încredere în soluțiile oferite de noi

Fiecare pacient este unic. Fiecare situație este diferită. Iar optometriștii Best Optic sunt pregătiți pentru a oferi soluții speciale, bazate pe experiență și tehnologii.

 

Punem accent deosebit pe sinergia între prescripția pentru ochelari, rama aleasă, lentile și nevoile tale vizuale. De aceea îți vom crea lentile unice. Doar pentru tine.

 

Pentru dinamism și libertate de mișcare îți putem recomanda lentile de contact. Nu contează dioptria sau vârsta ta. Ne mândrim cu peste 4000 pacienți purtători de lentile de contact!

 

Ai încredere în rezultatele noastre

Un consult în cabinetele Best Optic nu îți va oferi doar o prescripție, ci soluția cea mai potrivită ochilor tăi și nevoilor cu care te confrunți zilnic.

            Suntem implicați cu toții în moderarea progresiei miopiei, "boala secolului". Vino să afli despre soluțiile pe care ți le propunem!

Relația cu pacienții noștrise bazează pe firesc, comunicare și implicarea lor directă în soluțiile propuse pentru ei.

 

În 10 ani de activitate, peste 26 000 pacienți unici au ales consilierea noastră.

 Ai încredere. Vezi cu ochii tăi...10 ani de Best Optic

Orica Măgdălina


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: