03
Lun, Oct

Alina Petric, optometrist

Sănătate

Dacă m-ar întreba cineva de ce iubesc ceea ce fac, răspunsul meu ar fi o foarte lungă discuție despre cât de multe satisfacții îmi aduce munca mea.

Am fost atrasă încă din copilărie de ideea de a ajuta oamenii, și iată-mă astăzi în echipa BestOptic, locul unde grija față de pacienți este cea mai importantă valoare. Sunt Alina Petric, optometrist, membru entuziast al unei echipe minunate, și... o femeie împlinită în carieră și în familie.

De ce optometria?

Întotdeauna mi-am dorit să fac ceva care să mă provoace, să fie interesant și care să îmbunătățească într-o anumită măsură viețile oamenilor. Așadar, sunt sigură că optometria a fost cea mai bună decizie în această privință.  Cu pași mărunți, dar siguri, am crescut în același timp cu BestOptic. Aveam doar 20 de ani când m-am alăturat echipei. Acum sunt mamă, soție, optometrist și manager.

Pentru că am vrut să profesez printre cei mai buni, și cum niciun lucru nu este întâmplător, astăzi mă bucur să fac parte din elita optometriștilor din Brașov, fiind încurajată mereu de entuziasmul molipsitor al mentorului meu. Energia și puterea de muncă, curiozitatea și nevoia de a acumula noi cunoștințe, susținerea morală, tehnică, etică, respectul sunt doar o fracțiune dintre lucrurile pentru care îi mulțumesc astăzi.

De ce entuziasm?

Pentru că mă trezesc în fiecare dimineață cu gândul că voi ajuta pe cineva să vadă mai bine. Iar apoi surprind zâmbetul involuntar și fericirea simplă pe care fiecare dintre paciențiimei îl au atunci când realizează cum este de fapt corect să vezi lumea.

Sunt de părere că munca ne ocupă o mare parte din viață, și singurul mod în care poți simți cu adevărat împlinire, este să crezi cu tărie în ceea ce faci. Și poți obține acest lucru atunci când te implici, când ești dedicat, și cel mai important, când pui dragoste.

Lucrez cu oameni minunați, oameni care îmi împărtășesc convingerile, acei colegi care mi-au devenit o a doua familie.

De ce BestOptic?

Pentru că în Best Optic ne pasă. Avem grijă. Aici ne respectăm pacienții și pe noi înșine. Noi nu îmbunătățim doar vederea, ci și viețile pacienților noștri, ajutându-i să vadă lumea mai bine. Le oferim încredere, și inspirăm încredere. Prin profesionalism, empatie, cunoaștere. Ne dorim să fim altfel, și să reușim să schimbăm mentalități. Să oferim acel standard înalt de îngrijire a vederii, standard la care noi înșine ne-am dori ca noi să fim tratați.

Aici ne tratăm pacienții ca și cum ar fi prietenii noștri dragi, familia noastră.Iubescoameniișimăbucur de companialor, și de aceea consider căesteesențialsă le oferimpaciențilornoștri o vedereimpecabilă.

Pentru mine BestOptic nu este un loc de muncă. Este locul în care mă regăsesc, locul în care pot să fac exact ceea ce îmi place, acel loc în care eu mă pot dezvolta nu doar ca și profesionist, ci cel mai important, ca și OM.

Ai încredere. Vezi cu ochii tăi...10 ani de BestOptic

Alina Petric, optometrist


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: